Matematik

Væksthastighed !! hjælp hurtigt !!

08. november 2012 af mikkel7dk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har en opgave som hedder.

En partikels position s (meter) til tidspunktet t (sekunder) er givet ved s(t) = 5*t^1/2

Nu skal jeg bestemme væksthastigheden på s'(t)

 

bagefter skal jeg bestemme partiklens hastighed til punktet t=4

 

HASTER !!

Mvh. Mikkel


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2012 af peter lind

Brug at (xn)' = n*xn-1


Skriv et svar til: Væksthastighed !! hjælp hurtigt !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.