Matematik

Beregn ved hvilken produktionsstørrelse omsætning og omkostning er lige store!

03. december 2012 af rk4748 (Slettet)

Beregn ved hvilken produktionsstørrelse omsætning og omkostning er lige store.

 

Og here er tallene der er relavante:

(Der er tale om en produktionsvirksomhed)

Kapacitetsomkostninger per år: 9000 kr

Produktionsomkostning per kg = 1,25 kr

Sakgspris per kg = 2,75


Brugbart svar (2)

Svar #1
03. december 2012 af lfdahl (Slettet)

x = antal kg solgt vare pr. år

Omsætning: f(x) = 2,75·x

Omkostning: g(x) = 1,25 x + 9000

Løs f(x) = g(x)


Skriv et svar til: Beregn ved hvilken produktionsstørrelse omsætning og omkostning er lige store!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.