Matematik

HJÆLP det haster rigtig meget!!!

11. december 2012 af GunnarNielsen (Slettet)

Hvordan kan jeg vha. leibniz regneregler for differentialer til at finde dy/dx for kurvene givet ved:

 

a) y = ax+b

b) y = x^2

Jeg ved han har nogle regneregler der hedder produktreglen : d(x·y) = x·dy + y ·dx og kvotiensreglen:

d(y/x) = x·dy-y·dx / x2

Problemet er bare hvordan bruger jeg de her regler.. nogle der vil hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

Se https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1278310. Ingen grund til at dobbeltpostere.


Svar #2
11. december 2012 af GunnarNielsen (Slettet)

Jeg kan ikke se nogen hjælp. Men tak for linket det var rigtig brugbart. 


Skriv et svar til: HJÆLP det haster rigtig meget!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.