Matematik

gået i stå ...simpelt

05. januar 2013 af thelight - Niveau: C-niveau

Hej jeg har regnet det her ud mange gange men er gået helt i sort pludseligt.

 

hvis jeg har

 

x/sin31grader = 10/sin61 grader hvordan kan jeg isolere x??


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2013 af mathon

 

                          x                 10
                      ---------  =   ---------
                     sin(31º)     sin(61º)
                      

                             sin(31º)•10
                       x = ---------------
                                sin(61º)


Svar #2
05. januar 2013 af thelight

ok tak

 


Skriv et svar til: gået i stå ...simpelt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.