Matematik

Vektorer HURTIGT SPØRGSMÅL

27. februar 2013 af khalidamar (Slettet) - Niveau: A-niveau

Når vektor a * vektor b = 0
dvs. (t,4,3) * (t,-1,t) = 0

Hvordan finder jeg så t.......


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Ved at udregne skalarproduktet og løse ligningen

[t , 4 , 3] • [t , -1 , t ] = 0 , dvs

t2 -4 +3t = 0


Skriv et svar til: Vektorer HURTIGT SPØRGSMÅL

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.