Matematik

Hurtig spørgsmål

04. marts 2013 af Tugb0053 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

2 mønter kastet på sammetid, hvad er sandsynligheden begge lander på krone? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. marts 2013 af LeonhardEuler

1   * 1    = 1 = 25%

2      2       4


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. marts 2013 af hesch (Slettet)

Du skal finde antal mulige udfald:

             plat, plat

             plat, krone

             krone, plat

             krone, krone

Ialt 4 mulige udfald.

Der er kun et gunstigt udfald:

            krone, krone

Sandsynlighed = ( antal gunstige ) / ( antal mulige) = 1 / 4 = 0,25 


Svar #3
05. marts 2013 af Tugb0053 (Slettet)

taak :-) 


Skriv et svar til: Hurtig spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.