Kemi

hvad forstår man ved ækvivalente mængder ?

04. juni 2013 af JydenOliver (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har dette lille simple spørgsmål, som jeg mangler hjælp til.

"Forklar hvad man forstår ved ækvivalente mængder i en kemisk reaktion, og hvad det betyder for mængden af produktet(er), hvis reaktanterne ikke forekommer i ækvivalente mængder."


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. juni 2013 af mathon

 

     Ækvivalente mængder = kemisk ligegyldige mængder = kemisk til hinanden reaktionsmæssigt
     svarende stofmængder
.

     Hvis reaktanterne ikke forekommer i ækvivalente mængder, vil den ene være i underskud =
     "den begrænsende faktor".


Skriv et svar til: hvad forstår man ved ækvivalente mængder ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.