Matematik

Hurtig hjælp

24. juni 2013 af jack2288 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Hej har brug for hjælp hurtigt 1/3 af 60 kr = og 1/4 af 24 kr= 3/5 af 30 kr= 2/7 af 49=

Brugbart svar (1)

Svar #1
24. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

Hvor er dine egne forslag til løsningerne?


Svar #2
24. juni 2013 af jack2288 (Slettet)

har brug for svarne

Brugbart svar (1)

Svar #3
24. juni 2013 af Onoma (Slettet)

Tast det dog ind på en lommeregner, hvis du blot bar brug for svarene.

(1/3)*60=

(1/4)*24=

osv....


Svar #4
24. juni 2013 af jack2288 (Slettet)

Er det plus minus eller gange

Brugbart svar (1)

Svar #5
24. juni 2013 af Onoma (Slettet)

En tredjedel = 1 divider 3
En tredjedel af 60 = (1divider3) gange 60 = 20

Osv.

Brugbart svar (0)

Svar #6
24. juni 2013 af mathon

 

                                           (1/3) af 60 = (1/3) * 60 =

                                           (1/4) af 24 = (1/4) * 24 =

                                           (3/5) af 30 = (3/5) * 30 =

                                           (2/7) af 49 = (2/7) * 49 =


Skriv et svar til: Hurtig hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.