Matematik

Simpelt regnestykke??

02. august 2013 af Dalsgaard123 (Slettet)

Hej med jer.

Min stærkeste side har aldrig været regning, så jeg har lige et spøgsmål.

 

Det er vedrørende lønregulering:

 

Hvis man stiger 1,2% i løn, hvilket for vedkommende er en stigning på 311 kr.

Hvormeget får vedkommende så i løn både før og efter stigningen?

 

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. august 2013 af mathon

         1,2% af førlønnen = 0,012 • Lfør =  er 311 kr

         Lfør = (311 kr) / 0,012 = 25.916,67 kr

         Lefter = 1,012 • (25.916,67 kr) = 26.227,67 kr


Svar #2
02. august 2013 af Dalsgaard123 (Slettet)

#1 Tak for det ;-)
 

         1,2% af førlønnen = 0,012 • Lfør =  er 311 kr

         Lfør = (311 kr) / 0,012 = 25.916,67 kr

         Lefter = 1,012 • (25.916,67 kr) = 26.227,67 kr


Skriv et svar til: Simpelt regnestykke??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.