Matematik

er det her en rigtig diff.regl?

25. oktober 2013 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa. Overskriften siger det, er det her en rigtig regl: (nx)' = n


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2013 af peter lind

Du tænker formodentlig på (xn)' = n*xn-1


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2013 af SuneChr

# 0

Ja.
Man skriver normalt
(ax) ' = a    hvor a er en konstant.


Svar #3
25. oktober 2013 af cecilied34 (Slettet)

er det bedre at bruge a i stedet for n?


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. oktober 2013 af peter lind

Ja n betyder som regel et naturligt tal


Svar #5
25. oktober 2013 af cecilied34 (Slettet)

Okay. Tak skal I have. Kan I måske også hjælpe mig med at forstå det i den her: https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1395920

Altså hvordan jeg via den g'(x) kan redegøre for, om funktionen er voksende?


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. oktober 2013 af SuneChr

# 5
Se tråden, du henviser til.
# 16 i  https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1395920


Skriv et svar til: er det her en rigtig diff.regl?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.