Matematik

En hurtig bekræftning!

29. oktober 2013 af lucas123455 (Slettet) - Niveau: C-niveau

er dette rigtigt y = 3 (x-1) + (-2) =3x-5, eller har jeg ganget ind forkert

skal afleveres om lidt, tusind tak!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

Jeg får samme resultat som dig:

3x-3-2=3x-5


Svar #2
29. oktober 2013 af lucas123455 (Slettet)

men hvorfor har du ikke skrevet  y = 3 (x-1) + (-2)


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du spurgte i #0, om du havde reduceret højresiden korrekt, og det fik du bekræftet i #1.


Skriv et svar til: En hurtig bekræftning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.