Matematik

Rumfang

17. november 2013 af plamesaen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bestem rumfanget når grafen; f(x)=x2-1, 0 < x < 2 drejes 360° om x-aksen.

Hvordan gøres dette?

eventuel formel?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2013 af SuneChr


Svar #2
17. november 2013 af plamesaen (Slettet)

tak


Svar #3
17. november 2013 af plamesaen (Slettet)

så:

V = pi*∫02 (x2-1)2 dx= pi*∫02 (02-1)2 + *∫02 (22-1)2 = pi*1+9 = pi*10 ???


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Se videre i din nye tråd med det samme spørgsmål

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1409356


Skriv et svar til: Rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.