Matematik

Hjælp hurtigt

27. november 2013 af Freja2110 (Slettet)

Hey folket derude. 

Har et hurtigt spørgsmål, håber en vil hjælpe. Det er et nemt spørgsmål, men vil lige være sikker på det er det rigtige jeg har lavet. 

Udstyr ialt = 13955 kr. 

Hvor meget skal klubben betale hvis de får 15% 

Tak på forhånd... :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2013 af louisehanseen (Slettet)

Hejsa

Klubben skal betale, 11861,8 kr

Mange hilsner 

Mie


Svar #2
27. november 2013 af Freja2110 (Slettet)

Mange tak, men hvordan fandt du frem til det? :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Måske mener du, at klubben får 15% rabat ? Så beregner man 15% af normalprisen og trækker rabatten fra. Klubben skal så betale 100% - 15% = 85% af normalprisen.


Svar #4
27. november 2013 af Freja2110 (Slettet)

altså de har købt en masse udstyr for 13955 kr. det får de så 15% af?


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Ja, det får de 15% rabat af. Se så #3.


Svar #6
27. november 2013 af Freja2110 (Slettet)

Når ja, ups det havde jeg da glemt at skrive. haha men tak :-DD


Svar #7
27. november 2013 af Freja2110 (Slettet)

Jeg ved bare ikke hvordan jeg skal regne stykket ud??


Brugbart svar (0)

Svar #8
27. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#7

Læs forklaringen i #3.


Brugbart svar (0)

Svar #9
27. november 2013 af Amani1404 (Slettet)

Jeg ved ikke helt om det er rigtigt, det jeg har fået det til, men jeg har bare sagt 13955 * 15 / 100 = 2093,25. 

Altså på den måde trækker man 15% fra beløbet :)

Det er mit bud, men er ikke 100% sikker :-l 


Brugbart svar (0)

Svar #10
27. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#9

Ja, det er helt korrekt fremgangsmåde, netop som forklaret i #3.


Brugbart svar (0)

Svar #11
27. november 2013 af Amani1404 (Slettet)

#10 Det var godt, så kan jeg også være sikker på, at jeg også har lavet min rigtig :)


Skriv et svar til: Hjælp hurtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.