Matematik
Rumfang
25. januar 2014 af
Hanne201 (Slettet)
-
Niveau: 8. klasse
Hej.
Spørgsmålet lyder sådan.
Du skal vise med en beregning, at akvariet kan indholde 128 L vand.
Akvariets mål. L= 80cm B=40cm H=40cm
Spørgsmålet lyder sådan.
Du skal vise med en beregning, at akvariet kan indholde 128 L vand.
Akvariets mål. L= 80cm B=40cm H=40cm
Svar #1
25. januar 2014 af PeterValberg
Det nemmeste er at lave alle mål om til decimeter (dm), - husk 10 cm = 1 dm
Rumfang = længde × bredde × højde
Hvis du indsætter målene i dm, så vil resultatet være i dm3 og 1 dm3 svarer til 1L
Skriv et svar til: Rumfang
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
