Matematik

Usikker hvorvidt det er korrekt

28. februar 2014 af 123434 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Slagvolume=minutvolume/puls

Minutvolume=slagvolume*puls

A)

Hos en utrænet person kan minutvolumen være 25 L/min under hårdt arbejde

Skriv en forskrift, der viser sammenhængen mellem slagvolumen og puls

Slagvolume=(25L/Min)/puls

B) Veltrænede personer kan have en slagvolume på op mod 150mL i hvile

Forskrift, der viser sammenhæng mellem slagvolume mellem slagvolume og puls

Minutvolume=150mL*puls

Er disse to forskrifter korrekt udregnet


Brugbart svar (2)

Svar #1
28. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Ja.


Svar #2
28. februar 2014 af 123434 (Slettet)

Tak og god weekend


Skriv et svar til: Usikker hvorvidt det er korrekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.