Matematik
Hurtig hjælp!
08. januar 2006 af
Pede-4k (Slettet)
Hey.. Har et lille problem. Skal finde nulpuknter for:
x^3 - 4x
men kan sku ikk lige finde ud af det.
Har prøvet at sætte x udenfor, så graderne bliver reducerede, men jeg er kørt i stå alligevel...
Nogle der kan hjælpe?
På forhånd tak :o)
Pede
x^3 - 4x
men kan sku ikk lige finde ud af det.
Har prøvet at sætte x udenfor, så graderne bliver reducerede, men jeg er kørt i stå alligevel...
Nogle der kan hjælpe?
På forhånd tak :o)
Pede
Svar #1
08. januar 2006 af 2835 (Slettet)
x^3 - 4x = 0
x (x^2-4) = 0
x = o eller x^2-4 = 0
x =0 eller x = -2 eller x = +2
løsninger:
-2,0,+2,
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
x (x^2-4) = 0
x = o eller x^2-4 = 0
x =0 eller x = -2 eller x = +2
løsninger:
-2,0,+2,
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Svar #2
08. januar 2006 af Pede-4k (Slettet)
Tak ! Sig endelig til, hvis jeg kan hjælpe med noget!
-Pede c",)
-Pede c",)
Skriv et svar til: Hurtig hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
