Matematik
burde være et simpelt spørgsmål
08. marts 2006 af
MinMads (Slettet)
Når havets temperatur er 10C bevæger lyden sig gennem vand med 1490,2 m/sek.
beregn vanddybden, hvis ekkolodet modtager lyden 0,0668 sekunder, efter den er afsendt.
husk at ekkolodet udsender en lyd som sendes tilbage når den rammer noget, i dette tilfælde havbunden.
beregn vanddybden, hvis ekkolodet modtager lyden 0,0668 sekunder, efter den er afsendt.
husk at ekkolodet udsender en lyd som sendes tilbage når den rammer noget, i dette tilfælde havbunden.
Svar #1
08. marts 2006 af figaro8 (Slettet)
tiden ved 30 meter = 60 m : 1490,2 = 0,040 sekunder.. det må være sådan
Svar #2
08. marts 2006 af Sentinox (Slettet)
Vi må altså antage at vandtemperaturen netop er 10 grader celcius.
Vi kan da opstille følgende ligning:
2*x = 1490,2*t => x = 1490,2*t/2 = 1490,2m/s * 0,0668 s/2 = 49.77268 m
//Sentinox
Vi kan da opstille følgende ligning:
2*x = 1490,2*t => x = 1490,2*t/2 = 1490,2m/s * 0,0668 s/2 = 49.77268 m
//Sentinox
Skriv et svar til: burde være et simpelt spørgsmål
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
