Matematik
Hurtig Liging!
10. april 2006 af
Pede-4k (Slettet)
hey :)
Nogle der lige hurtigt kan hjælpe med den her:
(x+1/2) * (x^2-1) = 0
På forhånd tak c",)
Nogle der lige hurtigt kan hjælpe med den her:
(x+1/2) * (x^2-1) = 0
På forhånd tak c",)
Svar #1
10. april 2006 af allan_sim
#0.
Brug nulreglen: Enten er indholdet i første parentes lig med 0 eller også er indholdet i anden parentes lig med 0. Det giver dig i alt tre løsninger.
Brug nulreglen: Enten er indholdet i første parentes lig med 0 eller også er indholdet i anden parentes lig med 0. Det giver dig i alt tre løsninger.
Svar #2
10. april 2006 af Pede-4k (Slettet)
Den er jeg ikk helt med på? Hvis jeg så sætter parantes nr 2 lig 0, ska jeg ska bruge diskriminant metoden?
Svar #3
10. april 2006 af Græskar (Slettet)
(x+1/2) * (x^2-1) = 0
Nulreglen:
(x+1/2) = 0 og (x^2-1) = 0
Du kan bruge disk.formlen, det er bare ret besværligt i dette tilfælde:
(x^2-1) = 0 <=>
x^2=1
Nulreglen:
(x+1/2) = 0 og (x^2-1) = 0
Du kan bruge disk.formlen, det er bare ret besværligt i dette tilfælde:
(x^2-1) = 0 <=>
x^2=1
Skriv et svar til: Hurtig Liging!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
