Matematik
Hurtig hjælp, tak!
18. april 2006 af
HamFraTv (Slettet)
Hej.
Hvordan kan det være, at disse to skrivemåder er det samme?
p(x)= 2x^4-8x^3+2x^2-8^x.
p(x)= 2x(x-4)(x^2+1)
...Tak...
Hvordan kan det være, at disse to skrivemåder er det samme?
p(x)= 2x^4-8x^3+2x^2-8^x.
p(x)= 2x(x-4)(x^2+1)
...Tak...
Svar #2
18. april 2006 af friis3450 (Slettet)
hehe.. Har lige lavet den samme opgave! :P .. Hvor er du fra? (det skulle da lige passe at vi er fra samme gym)
Skriv et svar til: Hurtig hjælp, tak!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
