Kemi

cL ? hvad står det for?

06. september 2006 af godfy (Slettet)
Er der nogle som ka fortælle mig hvad cL står for, når vi taler om 2 vodka genstande, som er 2 cL .. hvorledes beregnes det til Liter?

Brugbart svar (1)

Svar #1
06. september 2006 af PreXus (Slettet)

Det står for centiliter!

For at beregne det om til liter skal du bare dividerer med 100. Dvs

2/100 = 0,02 L

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2006 af mathon

cL = centiliter = 1/00 liter
som
cm er centimeter = 1/00 meter

Skriv et svar til: cL ? hvad står det for?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.