Matematik
1g reduction, udregning
17. september 2006 af
vans (Slettet)
hej!
er der nogle der lige gider tjekke om det her er rigtigt, er ikke sikker på om jeg kan finde ud af det
reducér:
1) (x+y)^2 - (x-y)^2 = 4xy
2) (x+2y)^2 - (2x+y)^2 = -3x^2 + 3y^2
udregn:
(1/2a+b) (1/3b+a) =1/2a^2+1 1/6ab+1/3b^2
er der nogle der lige gider tjekke om det her er rigtigt, er ikke sikker på om jeg kan finde ud af det
reducér:
1) (x+y)^2 - (x-y)^2 = 4xy
2) (x+2y)^2 - (2x+y)^2 = -3x^2 + 3y^2
udregn:
(1/2a+b) (1/3b+a) =1/2a^2+1 1/6ab+1/3b^2
Svar #3
17. september 2006 af vans (Slettet)
kan den forkortes yderligere? så den sættes ind i en kvadratsætning?? (1/2a+1/3b)^2, eller noget i den stil?
Svar #4
17. september 2006 af -Zeta- (Slettet)
#3:
Den nederste?
Den sidste kan knap nok reduceres, udover at sætte dem under samme brøkstreg, med 1 som tæller.
Den nederste?
Den sidste kan knap nok reduceres, udover at sætte dem under samme brøkstreg, med 1 som tæller.
Skriv et svar til: 1g reduction, udregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
