Matematik
Ligninger ?
20. november 2006 af
Sannaen (Slettet)
Hvad går det her ud på?
Og kan man regne det på lommeregner? Jeg forsøgte med med Graph metoden, men det så ikke helt ud til at virke.
1.) Given r (t) = t^2 – t/2 + 4 evaluate
a) r (0)
b) r (-1)
c) r (2)
d) r (3.6)
e) r (-4.6)
Og kan man regne det på lommeregner? Jeg forsøgte med med Graph metoden, men det så ikke helt ud til at virke.
1.) Given r (t) = t^2 – t/2 + 4 evaluate
a) r (0)
b) r (-1)
c) r (2)
d) r (3.6)
e) r (-4.6)
Svar #1
20. november 2006 af Einsteinium (Slettet)
Du skal bare udregne r af forskellige tal
f.eks.
r(o) = 0^2 - 0/2 + 4 = 4
f.eks.
r(o) = 0^2 - 0/2 + 4 = 4
Svar #2
20. november 2006 af Sannaen (Slettet)
nåårh okay.. Altså tallet sættes ind for t og så udregenes liningen?
Svar #4
20. november 2006 af Sannaen (Slettet)
a) r (0)
0 ^2 – 0/2 + 4 = 4
b) r (-1)
(-1)^2 – (-1)/2 + 4 = 3.5
c) r (2)
2 ^2 – 2/2 + 4 = 7
d) r (3.6)
3.6 ^2 – 3.6/2 + 4 = 15.16
e) r (-4.6)
(-4.6) ^2 – (-4.6)/2 + 4 = 27.46
Sådan altså ? (:
0 ^2 – 0/2 + 4 = 4
b) r (-1)
(-1)^2 – (-1)/2 + 4 = 3.5
c) r (2)
2 ^2 – 2/2 + 4 = 7
d) r (3.6)
3.6 ^2 – 3.6/2 + 4 = 15.16
e) r (-4.6)
(-4.6) ^2 – (-4.6)/2 + 4 = 27.46
Sådan altså ? (:
Skriv et svar til: Ligninger ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
