Kemi
masse i kg el. mg?
22. januar 2007 af
Sannaen (Slettet)
5)m = n * M => m(C6H8O6) = n (C6H8O6) * M(c6H8O6) => m(C6H8O6) = 0.001 * 176.13 / 5(5vitaminpiller) = 0.352256 mg (burde det ikke give 35mg?) Er lidt forvirret ang hvordan den skal omregnes
Og hvordan kan det være, at jeg ud fra et forsøg fandt ud af, at én c vitamin pille indholder 35 mg C6H8O6.. og da jeg så læste bag på glasset, stod der at én kun indholdte 30 mg. Hvad kan skyldtes forskellen?
Og hvordan kan det være, at jeg ud fra et forsøg fandt ud af, at én c vitamin pille indholder 35 mg C6H8O6.. og da jeg så læste bag på glasset, stod der at én kun indholdte 30 mg. Hvad kan skyldtes forskellen?
Svar #1
22. januar 2007 af sapiens (Slettet)
det kommer an på hvad dine enheder på n og M er!!!
mht. de 30 mg, så er det bare fordi I ikke har bestemt det præcist nok, dvs. fejlkilder + måleusikkerhed.
mht. de 30 mg, så er det bare fordi I ikke har bestemt det præcist nok, dvs. fejlkilder + måleusikkerhed.
Skriv et svar til: masse i kg el. mg?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
