Matematik

Hurtig

23. januar 2007 af Karmasheep (Slettet)
Hej her er lige en lille let opgave vil bare lige se om jeg har rigtig:

"to piger deler 48 kr. så den ene får dobbelt så meget som den anden. Hvor meget får hver.

skriv en ligning, der kan løse problemet"

Jeg har regnet mig frem til at den ene får 16 og den anden 32. Nogen der vil hjælpe med alt lave ligningen?

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2007 af jgthb (Slettet)

x+2x=48

Svar #2
23. januar 2007 af Karmasheep (Slettet)

Tak!:P Jeg havde det samme bare omvendet 48=x+2x .Kan man også skrive Y=x+2x?

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. januar 2007 af est (Slettet)

ja... det kan du godt:)

Svar #4
23. januar 2007 af Karmasheep (Slettet)

super..Det lyder bedre(=

Skriv et svar til: Hurtig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.