Matematik
hurtigt hjælp
10. marts 2007 af
Amaana (Slettet)
Jeg skal tegne en parabel, som har denne ligning: y = x^2-4x+3
hvordan kan jeg tegne det i hånden?
På forhånden tak
hvordan kan jeg tegne det i hånden?
På forhånden tak
Svar #1
10. marts 2007 af Sentinox (Slettet)
Ved at udregne en masse punkter.
Det er nok dog en fordel, først at fastlægge eventuelle skæring med x-aksen (y=0), og toppunkt(y'=0).
//Sentinox
Det er nok dog en fordel, først at fastlægge eventuelle skæring med x-aksen (y=0), og toppunkt(y'=0).
//Sentinox
Svar #2
10. marts 2007 af mathon
beregn støttepunkter
se
http://peecee.dk/?id=33496
oversigt
se
http://peecee.dk/?id=33497
se
http://peecee.dk/?id=33496
oversigt
se
http://peecee.dk/?id=33497
Svar #3
10. marts 2007 af Amaana (Slettet)
tusind tak for hjælpen.
Jeg har fået top punktet til -1 og 2, og nulpkt til 1 og 3 og så har jeg tegnet det. Håber det er rigtigt.
Jeg har fået top punktet til -1 og 2, og nulpkt til 1 og 3 og så har jeg tegnet det. Håber det er rigtigt.
Skriv et svar til: hurtigt hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
