Matematik
Differentiering af cos og sin
27. marts 2007 af
Skynen (Slettet)
Hej..
Jeg har terminsprøve i morgen og kan simpelthen ikke finde ud af hvordan man differentierer sin(x) og cos(x). Er det noget med sin(x) = sin'(x) ?
Tak for enhver hjælp
Jeg har terminsprøve i morgen og kan simpelthen ikke finde ud af hvordan man differentierer sin(x) og cos(x). Er det noget med sin(x) = sin'(x) ?
Tak for enhver hjælp
Svar #1
27. marts 2007 af mia3107 (Slettet)
sin(x)' = cos(x)
og
cos(x)' = -sin(x)
det er nemmere at huske det hvis man tænker på enhedscirklen. Hver gang man differentiere går man et hak i urets retning.
og
cos(x)' = -sin(x)
det er nemmere at huske det hvis man tænker på enhedscirklen. Hver gang man differentiere går man et hak i urets retning.
Skriv et svar til: Differentiering af cos og sin
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
