Matematik
Afstand mellem to planer.
26. maj 2007 af
Sahar (Slettet)
Hej.. Hvordan regner man afstand mellem 2 planer.
alfa: 2x-y+3z-12=0
beta: 10x-5y+15z-30=0
Jeg skal bruge afstandsformlen hvor jeg bruger normalvektor fra den ene plan, men mangler et punkt?
alfa: 2x-y+3z-12=0
beta: 10x-5y+15z-30=0
Jeg skal bruge afstandsformlen hvor jeg bruger normalvektor fra den ene plan, men mangler et punkt?
Svar #2
26. maj 2007 af Sahar (Slettet)
OKi..det vil sige at jeg bare kan vælge et vilkårlig punkt Som f.eks. (0,3,0) ?
Skriv et svar til: Afstand mellem to planer.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
