Matematik
Hjælp mig .. hurtigt.. please ):
18. juni 2007 af
Sunrise (Slettet)
Hej ..
Jeg har rigtig stor problem med min matemtik opgave.. som jeg skulle bruge den til min eksamen på torsdag ..
Jeg håber at I hjælper mig .. før eksmens tid ..
Please .. ):
(håber at I kan tegne den på en matematik program eller noget som helst.. for at forklar til mig.. hvis det ok.):
Hallens grundareal har form som et rektangel med indvendig bredde på 25 m.
Hallen rummer en spisesal på 10m*15m, en idrætsafdeling på 50m*25m
, og yderligere 20% af hallens samlede gulvareal går til køkken, toiletter o.s.v.
Et tværesnit af hallen ser således ud:
http://www.lahdah.com/up/uploads121/lahdah-ed7ce7180b.jpg
Jeg har rigtig stor problem med min matemtik opgave.. som jeg skulle bruge den til min eksamen på torsdag ..
Jeg håber at I hjælper mig .. før eksmens tid ..
Please .. ):
(håber at I kan tegne den på en matematik program eller noget som helst.. for at forklar til mig.. hvis det ok.):
Hallens grundareal har form som et rektangel med indvendig bredde på 25 m.
Hallen rummer en spisesal på 10m*15m, en idrætsafdeling på 50m*25m
, og yderligere 20% af hallens samlede gulvareal går til køkken, toiletter o.s.v.
Et tværesnit af hallen ser således ud:
http://www.lahdah.com/up/uploads121/lahdah-ed7ce7180b.jpg
Svar #2
18. juni 2007 af nubsedasse (Slettet)
spisesalen på (10*15)m2= 150 m2 og idrætsafdelingen på (50*25)m2= 1250 m2 udgør 80% af hallens areal, så 1250+150 = 80% = 1400m2 => 100% = 5/4 * 1400 m2 = 1750 m2
de 20% svarer altså til et gulvareal på 350 m2.
Det ville være praktiskt hvis både køkken, spisesal og toiletter var i samme ende.
Toiletterne kunne være ved siden af spisesalen, så toiletter bliver 10*10 m2, og de resterende 10*25 m2 kunne tilegnes køkkenet, altså bagved spisesalen og toiletterne.
de 20% svarer altså til et gulvareal på 350 m2.
Det ville være praktiskt hvis både køkken, spisesal og toiletter var i samme ende.
Toiletterne kunne være ved siden af spisesalen, så toiletter bliver 10*10 m2, og de resterende 10*25 m2 kunne tilegnes køkkenet, altså bagved spisesalen og toiletterne.
Svar #4
19. juni 2007 af Sunrise (Slettet)
rix-iversen ..
nubsedasse har svaret på det spørgsmål som jeg har stillet .. .
undskyld fordi jeg ikke har forklaret hvad jeg vil præcis ..
tusind tak .. fordi du vist mig din interresseeee..
Din søster .. Sunrise
nubsedasse har svaret på det spørgsmål som jeg har stillet .. .
undskyld fordi jeg ikke har forklaret hvad jeg vil præcis ..
tusind tak .. fordi du vist mig din interresseeee..
Din søster .. Sunrise
Svar #5
19. juni 2007 af Sunrise (Slettet)
nubsedasse ..
Jeg ved ikke hvordan jeg takker dig ..
Du gav mig ideer om hvordan jeg kunne tegn opgaven ..
Du sagde:
"Er det til nogen hjælp?"..
selvfølgelig..
Ordet "tak" er ikke nok .. for at vise min gladelig følelse ..
derfor ved jeg ikke hvorfor en ord jeg skulle sige .. for at takke dig ..
Merci ..
Din Søster
Sunrise
Jeg ved ikke hvordan jeg takker dig ..
Du gav mig ideer om hvordan jeg kunne tegn opgaven ..
Du sagde:
"Er det til nogen hjælp?"..
selvfølgelig..
Ordet "tak" er ikke nok .. for at vise min gladelig følelse ..
derfor ved jeg ikke hvorfor en ord jeg skulle sige .. for at takke dig ..
Merci ..
Din Søster
Sunrise
Skriv et svar til: Hjælp mig .. hurtigt.. please ):
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
