Matematik
Rumfang (Volumen) beregning
21. august 2007 af
Filip_vester (Slettet)
Hej
Jeg har det her stykke:
3280,423 cm^3 = r^2 * pi * 8 cm
Hvordan er det så jeg får r^2 til at bytte plads med 3280,424 cm^3?
Jeg har det her stykke:
3280,423 cm^3 = r^2 * pi * 8 cm
Hvordan er det så jeg får r^2 til at bytte plads med 3280,424 cm^3?
Svar #1
21. august 2007 af Riemann
Udtrykket er ensbetydende med
r^2 = 3280,423 cm^3 /(pi * 8 cm)
(for r forskellig fra 0)
r^2 = 3280,423 cm^3 /(pi * 8 cm)
(for r forskellig fra 0)
Svar #2
21. august 2007 af Mandelbrot (Slettet)
r^2 bliver stående. Det er "pi*8cm" du skal forkorte med på begge sider af lighedstegnet. (forkorte=dividere)
Svar #3
21. august 2007 af Filip_vester (Slettet)
Når ja det også rigtigt. Skal der være en parentes omkring pi*8cm
Skriv et svar til: Rumfang (Volumen) beregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
