Matematik

Integralregning - hurtigt:)

16. september 2007 af ullabulla8 (Slettet)
undersøg om værdien er rigtig, og angiv den eksakte værdi ved integration ved substitution

Jeg kan ikk regne dette bestemte integral hvor 1 står øverst og 0 står nedrst lige efter integraltegnet, nogen der kan hjælpe?:

Integralet af: 1 over 0 3^x * (3^x)^2dx=7,9

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2007 af peter lind

3^x*(3^x)^2 = 3^x*3^(2x) = 3^(3x)

Skriv et svar til: Integralregning - hurtigt:)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.