Matematik

er det rigtigt?

20. september 2007 af mm :) (Slettet)
15,8-13,6+(-1,6)*8 =
15,8 – 13,6+(-12,8)=
15,8 + 26,4 =
-26,4



Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2007 af ibibib (Slettet)

Nej.
Den første udregning er korrekt.
Den næste udregning skal blive:
15,8-13,6+(-1,6)*8 =
15,8 – 13,6+(-12,8)=
15,8 - 26,4
osv.

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2007 af josemaria (Slettet)

Nej.. Det er det ikke..

Svar #3
20. september 2007 af mm :) (Slettet)

Tak!

Skriv et svar til: er det rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.