Fysik
Massen af en tråd
30. september 2007 af
sdj (Slettet)
Hej,
Hvad er massen af denne tråd?
l=0,02m
A=0,036mm^2
p=8,6g/cm^3
Jeg har gjort således, men synes det er et meget lille tal:
m=p*l*A = 8,6 g/cm^3 *0,02*10^2 cm *3,5*10^-4 cm^2
m= 0,006 g
Kan det virkelig passe?
Hvad er massen af denne tråd?
l=0,02m
A=0,036mm^2
p=8,6g/cm^3
Jeg har gjort således, men synes det er et meget lille tal:
m=p*l*A = 8,6 g/cm^3 *0,02*10^2 cm *3,5*10^-4 cm^2
m= 0,006 g
Kan det virkelig passe?
Svar #3
30. september 2007 af -Zeta- (Slettet)
Tråden er jo også utroligt lille hvad angår tykkelsen. Man ser sjældent tråd som kun er 0.1 mm tykt.
Skriv et svar til: Massen af en tråd
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
