Matematik
Lille hjælp
31. oktober 2007 af
RikkeKring (Slettet)
Lineær funktion .
f(x)= 2½x-4
a) Bestem værdimængden, såfremt definitionsmængden er [-2;4]
f(x)= 2½x-4
a) Bestem værdimængden, såfremt definitionsmængden er [-2;4]
Svar #1
31. oktober 2007 af Isomorphician
Indsæt min- og max-værdierne i din definitionsmængde i f(x) og du vil have dit værdiinterval.
Svar #2
31. oktober 2007 af RikkeKring (Slettet)
ja, men hvordan finder jeg ud af det ?
ved godt at det skal stå i et interval ligesom [-2;4] ..
ved godt at det skal stå i et interval ligesom [-2;4] ..
Svar #3
31. oktober 2007 af Isomorphician
f(-2) = 2,5*(-2) - 4
f(4) = 2,5*4 - 4
Vm(f) = [f(-2);f(4)]
f(4) = 2,5*4 - 4
Vm(f) = [f(-2);f(4)]
Skriv et svar til: Lille hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
