Kemi
har et hurtigt spørgsmål:
22. november 2007 af
Aichen (Slettet)
hvis 3mg+N2->Mg3N2
nstart er 6mol,2mol,0mol
nslut er 0mol,0mol,2mol
jeg ville gerne have forklaret hvordan nslut ender med 2
nstart er 6mol,2mol,0mol
nslut er 0mol,0mol,2mol
jeg ville gerne have forklaret hvordan nslut ender med 2
Svar #1
23. november 2007 af Larsendrengen (Slettet)
n(Mg)/n(Mg3N2) = 3/1 = 3 <=> n(Mg) = 3* n(Mg3N2)
Og da n(Mg)= 6 mol, så kan du jo nemt udregne selv at det passer med 2
Og da n(Mg)= 6 mol, så kan du jo nemt udregne selv at det passer med 2
Skriv et svar til: har et hurtigt spørgsmål:
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
