Matematik

Hurtigt spørgsmål til differentialligning

02. december 2007 af miaoellgaard (Slettet)
Hej
jeg kan simpelthen ikke huske reglerne for løsningen af denne differentialligning, håber en kan hjælpe mig

dy over dx = (4x+2)vy , y>0

Tak tak:)

Svar #1
02. december 2007 af miaoellgaard (Slettet)

v=kvadratrod

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. december 2007 af kaspx (Slettet)

Du skal isolere de variable:

(1/vy)dy = (4x+2)dx

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2007 af mathon

se
http://www.peecee.dk/index.php?id=82427

Skriv et svar til: Hurtigt spørgsmål til differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.