Kemi

Udvidelse af ideal gas ved konstant temperatur.

13. december 2007 af sdj (Slettet)
I min bog står der:

"For udvidelsen af en ideal gas ved konstant temperatur har vi:

?E=0"

Hvorfor det? Kan det ses af nogen formel?

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2007 af Marie+Louise (Slettet)

Nej, det er empirisk eftervist ved Joules eksperiment.

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. december 2007 af Larsendrengen (Slettet)

Energien af en ideal gas afhænger KUN af temperaturen. Og når så T =kst, så er energien konstant og dermed dE = 0.




Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2007 af Larsendrengen (Slettet)

#1 Nej, det er en definition af en idealgas.


Skriv et svar til: Udvidelse af ideal gas ved konstant temperatur.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.