Kemi
Hurtig hjælp ( Alle mulige slags spørgsmål)
18. december 2007 af
tamrotte (Slettet)
Heej! Hurtig hjælp søges :D
* Hvad menes der med E=h*f ?
* Og c = ?*f ?
Mere kommer måske .. xD ( Er ved at læse op til en prøve. )
* Hvad menes der med E=h*f ?
* Og c = ?*f ?
Mere kommer måske .. xD ( Er ved at læse op til en prøve. )
Skriv et svar til: Hurtig hjælp ( Alle mulige slags spørgsmål)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
