Kemi
ka det passe
19. december 2007 af
Chimmi (Slettet)
kan det passe at aktiveringsenergien bestemmes ved hældning= Ea/R eller er det hældning=Ea/R*T?
Svar #1
19. december 2007 af RED BARON (Slettet)
Ea = -R*T*ln(k/A)
Hvor:
R = Gas konstanten
T = Temperatur (i kelvin)
A = Frekvens (konstant)
Ea = Aktiveringsenergi (i kilojoules per mol )
Hvor:
R = Gas konstanten
T = Temperatur (i kelvin)
A = Frekvens (konstant)
Ea = Aktiveringsenergi (i kilojoules per mol )
Svar #2
19. december 2007 af Chimmi (Slettet)
jeg kender godt den ligning der, men det er en ligning for aktiveringsnergien jeg gerne vil have ud fra hældningen.
Skriv et svar til: ka det passe
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
