Kemi

Gerne hurtigt:: g/L

02. marts 2008 af Mupe (Slettet)
Hej..
Jeg ska regne g/L chlorid i en vandprøve ud ..
Men er ikk 100 % sikker på hvordan jeg lige gør ..

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2008 af Marie+Louise (Slettet)

Kom med dine tal.

Svar #2
02. marts 2008 af Mupe (Slettet)

0,003 mol Chlorid, og 0,3 M (mol/L) chlorid i vandprøven .. Ved ikk om det er det du ska bruge ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. marts 2008 af dnadan (Slettet)

M_Cl*n_Cl=m_Cl

g/L = m_Cl/L

...

Svar #4
02. marts 2008 af Mupe (Slettet)

hva mener du når du lave _ ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
02. marts 2008 af dnadan (Slettet)

M_Cl = Molarmassen af chlorid, n_Cl= Stofmængden af chlorid, m_Cl= massen af chlorid.

Svar #6
02. marts 2008 af Mupe (Slettet)

Jeg fatter ikk hva jeg ska gøre

Skriv et svar til: Gerne hurtigt:: g/L

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.