Matematik
Integralregning.. hjælp hurtigt!
01. september 2004 af
Heinstein-Dk (Slettet)
Kan nogle hurtigt løse dette integral:
6x * 0,4^x
Altså, det er stamfunktionen som i skal finde.. med udregning plz :]
6x * 0,4^x
Altså, det er stamfunktionen som i skal finde.. med udregning plz :]
Svar #1
01. september 2004 af Samuel (Slettet)
Du får et hint:
f(x)=6x og g(x)=0,4^x
int(f(x)*g(x)) (=int(6x * 0,4^x))
=F(x)*g(x)-int(F(x)*g'(x))dx
Kig nu godt på det - det skal nok give mening. Det er reglen om partiel integration.
f(x)=6x og g(x)=0,4^x
int(f(x)*g(x)) (=int(6x * 0,4^x))
=F(x)*g(x)-int(F(x)*g'(x))dx
Kig nu godt på det - det skal nok give mening. Det er reglen om partiel integration.
Skriv et svar til: Integralregning.. hjælp hurtigt!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
