Matematik
hurtigt matematikspørgsmål.
07. september 2004 af
cs (Slettet)
Hej vil hører hvordan man differenterer en konstant. ved nemlig ikke hvordan man differenterer.
k*e^x
håber nogle vil hjælpe på forhånd tak
k*e^x
håber nogle vil hjælpe på forhånd tak
Svar #1
07. september 2004 af erdos (Slettet)
En konstant differentieres ikke. Den "følger bare med". Da e^x i dit tilfælde er sin egen afledte gælder:
f(x) = k*e^x => f'(x) = k*e^x
f(x) = k*e^x => f'(x) = k*e^x
Svar #3
07. september 2004 af Jean
man kan da godt differentiere en konstant. men d/dx k = 0, men differentialeoperatoren er lineær.
Svar #4
07. september 2004 af erdos (Slettet)
Ja ja, på den måde kan man godt. Jeg tænkte på en konstant, som i hendes tilfælde...
Skriv et svar til: hurtigt matematikspørgsmål.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
