Kemi
Masse% og pH
20. april 2008 af
Stroustrup (Slettet)
Opgaven lyder som følgende:
Husholdningseddike er en 4,8 masse% opløsning af eddikesyre i vand.
Beregn pH
---------------
Har haft set på både
desniteten: p = m / v
masse%: masse% af A = m(A) / m(bl) * 100%
(hvor m(bl) = massen af blandingen)
men måske skal jeg i stedet se på H30 ?
- Er ret i tvivl, nogen hjælp at hente?
Husholdningseddike er en 4,8 masse% opløsning af eddikesyre i vand.
Beregn pH
---------------
Har haft set på både
desniteten: p = m / v
masse%: masse% af A = m(A) / m(bl) * 100%
(hvor m(bl) = massen af blandingen)
men måske skal jeg i stedet se på H30 ?
- Er ret i tvivl, nogen hjælp at hente?
Skriv et svar til: Masse% og pH
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
