Matematik

Integralregning.. hjælp hurtigt!

08. september 2004 af Heinstein-Dk (Slettet)
sinx/(cosx)^2

Hint plz!

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2004 af frodo (Slettet)

t=cos x => dt=-sin dx

sæt dette ind, og du vil de hvor smukt det bliver..

Svar #2
08. september 2004 af Heinstein-Dk (Slettet)

takker.. sad og tågede de fede.

Svar #3
08. september 2004 af Heinstein-Dk (Slettet)

hmmm

så dx = 1/-sinx. Dette ganget med sinx/t^2 giver så -1/t^2. Integreret får -ln(cos^2) hvilket ikke passer. Hvor går det galt?

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. september 2004 af frodo (Slettet)

1/t^2=t^-2
Integreret:

1/-1*t^-1

ikke noget med ln. Kun når det er 1/x!!

Svar #5
08. september 2004 af Heinstein-Dk (Slettet)

aha.. men det skal give 1/cosx.. umiddelbart ser det ud til at det giver -1/(-1*(1/cosx)) = cosx.. har rettet din fortegnfejl..

Brugbart svar (0)

Svar #6
08. september 2004 af frodo (Slettet)

nej.. der skal ikke være en parentes der!

Og ja det er min fejl.. Vi fik et minus fra den færste substitution.

Svar #7
08. september 2004 af Heinstein-Dk (Slettet)

ah.. takker

Skriv et svar til: Integralregning.. hjælp hurtigt!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.