Matematik
Hurtig mat hjælp
13. september 2004 af
Marco (Slettet)
http://bigup.peecee.lir.dk/view.php?id=1497
Har jeg lavet det rigtigt eller forkert? Hvis det er forkert, så hjælp :]
Har jeg lavet det rigtigt eller forkert? Hvis det er forkert, så hjælp :]
Svar #1
13. september 2004 af frodo (Slettet)
hvad handler opgaven om?
monotoiforhold eller hvad, for så er det forkert skrevet op.
monotoiforhold eller hvad, for så er det forkert skrevet op.
Svar #2
13. september 2004 af Marco (Slettet)
Er det ik, opgaven er svær at forklare... skal bare ha' fundet f(x) = 0, f(x) > 0, f(x) < 0
Svar #3
13. september 2004 af frodo (Slettet)
ok, men så er det rigtigt skrevet op.. Kunne bare godt ligne en monotonilinje..
Men du skal lige skrive
f(x)=0 <=> x € {1,4}
osv. dernedaf
Men du skal lige skrive
f(x)=0 <=> x € {1,4}
osv. dernedaf
Skriv et svar til: Hurtig mat hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
