Matematik
integralregning - meget hurtigt spg
18. juni 2008 af
Small311 (Slettet)
Når der står "gør rede for reglen om at gange med en konstant for det ubestemte integral"
er det så den her regel de mener:
f(x)=k*g(x) F(x)=k*G(x)+c
er det så den her regel de mener:
f(x)=k*g(x) F(x)=k*G(x)+c
Skriv et svar til: integralregning - meget hurtigt spg
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
