Matematik
Differentiation - hurtig hjælp!
30. september 2004 af
Anne P. (Slettet)
Hej, er hvordan differentierer man f(x)=8000*(x+20)^-3.
På forhånd tak!
På forhånd tak!
Svar #1
30. september 2004 af IngenKenderDagen (Slettet)
det er en sammensat funtion så du skal substituere x+20 væk...
Svar #2
30. september 2004 af M18 (Slettet)
Jeg får den til at blive:
(8000*(x+20)^-3)`=
8000*(-3*(x+20)^-4)*1=
-24000*(x+20)^-4
Gør du også det...?
(8000*(x+20)^-3)`=
8000*(-3*(x+20)^-4)*1=
-24000*(x+20)^-4
Gør du også det...?
Svar #4
30. september 2004 af Dunnar (Slettet)
jeg regnede den også lige igennem og fik det samme =)
Skriv et svar til: Differentiation - hurtig hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
