Matematik

Et hurtigt spørgsmål

22. august 2008 af kim19 (Slettet)

jeg skal bestemme skæringspunktet mellem parablen med ligningen y=x^2-2x+2 og linjen med ligningen y = x+2

jeg har sat dem lig hinanden

x^2-2x+2 = x+2
 

x^2-3x=0

x(x-3)=0

Så bruger jeg nul reglen

og får x=o eller x=-3

Mit spørgsmål er nu bliver det -3 eller +3 ?

håber en hurtigt vil kunne svare mig ?


Brugbart svar (2)

Svar #1
22. august 2008 af Da-ted (Slettet)

x-3=0<=>x=3


Svar #2
22. august 2008 af kim19 (Slettet)

hehe, selvfølgelig


Skriv et svar til: Et hurtigt spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.