Matematik

Lige et hurtigt spg. ang skæringspunkter

03. september 2008 af KME89 (Slettet)

Hej sidder lige med en aflevering.. og kan ikke huske hvordan jeg finder koordinatsættet til skæringspunktet mellem linjerne fx.

l: -x+3y=-7

m:3x+4y=8

?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2008 af mathon

lige store koefficienters metode


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2008 af mathon

-3x + 9y = -21
3x + 4y = 8

adder ligningerne og beregn y = yo
 

indsæt yo i  3x + 4y = 8
3x + 4yo = 8

hvoraf x beregnes
 


Skriv et svar til: Lige et hurtigt spg. ang skæringspunkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.