Matematik

hurtig spørgesmål

04. september 2008 af jaaaah (Slettet)

''i de bedste darts man kan købe inholder kroppen 97% tungsten og 3% nikkel.kroppen til såden en darts vejer 19 g.

spørgsmål: beregn rumfanget af tungsten i kroppen??????????????????????


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2008 af mathon

tungsten = Wolfram med densiteten 19,3 g/cm3

Nikkel har densiteten 8,9 g/cm3


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2008 af mathon

tungstenmængde: (19 g)*0,97

rumfang = (19 g)*0,97/(19 g/cm3) = 0,9549 cm3  = 954,9 mm3 = ca. 955 mm3


Skriv et svar til: hurtig spørgesmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.