Kemi

Er det rigtigt ?

01. oktober 2008 af piip (Slettet)

Beregn molarmassen for ecstasy
Carbon (C) = 12,011, Hydrogen (H) = 1,0079, Nitrogen (N) = 14,007, Oxygen (O) = 15,999
12,011 + 1,0079 + 14,007 + 15,999 = 43,0249 g/mol
 

Er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2008 af mathon

C11H15NO2

med runde tal

{11,15,1,2}*{12,1,14,16} = {132,15,14,32}

sum {132,15,14,32} = 193

M(C11H15NO2) = 193 g/mol...(med "runde" tal)


Svar #2
01. oktober 2008 af piip (Slettet)

Så det er ikke rigtigt det jeg har gjort?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2008 af mathon

nej


Svar #4
01. oktober 2008 af piip (Slettet)

okay. så det er 193 g/mol?


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. oktober 2008 af mathon

med "runde tal" - JA


Svar #6
01. oktober 2008 af piip (Slettet)

Jamen hvorfor runde tal og ikke normale tal?


Brugbart svar (1)

Svar #7
01. oktober 2008 af mathon

...du står jo ikke i et medicinallaboratorium...


Brugbart svar (0)

Svar #8
01. oktober 2008 af Arigato (Slettet)

#7

Af en eller anden grund flækkede jeg over netop dét!


Svar #9
01. oktober 2008 af piip (Slettet)

Hahahaha. :) Flæk flæk. :) Ej, men mange tak. :) Hehehehe. Jeg flækker faktisk også lige nu.


Skriv et svar til: Er det rigtigt ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.